Lansări

Gigantic: Rampage Edition se lansează pe PC, PlayStation și Xbox pe 9 aprilie

Fanii jocului de shooter MOBA unic, Gigantic, se pregătesc să se bucure de o experiență mai mare și mai captivantă ca niciodată înainte, odată cu lansarea Gigantic: Rampage Edition. Această ediție premium și definitivă a jocului original de la Motiga, dezvoltată de Abstraction Games și publicată de Gearbox Publishing, promite să aducă o mulțime de noutăți și îmbunătățiri pe 9 aprilie 2024, pe PC, PlayStation și Xbox.

Gigantic: Rampage Edition va fi mai mult decât un simplu refresh, oferind suport pentru crossplay, noi eroi, noi moduri de joc, hărți extinse și multe alte îmbunătățiri ale gameplay-ului. În plus, acesta va fi un pachet complet, fără microtranzacții, permițând jucătorilor să deblocheze tot conținutul prin joc sau cu moneda în joc câștigată prin joc.

„Gigantic: Rampage Edition este o reîmprospătare distractivă a jocului original, cu adăugiri impresionante care vor încânta fanii vechi și vor atrage noi jucători”, a declarat Yoon Im, președintele Gearbox Publishing San Francisco.

Modul multiplayer dinamic și captivant, bazat pe echipe, se întoarce în Gigantic: Rampage Edition, împreună cu o listă diversă de eroi jucabili, fiecare cu un set unic de abilități. Cu o gamă largă de hărți expansive și complicate, jucătorii se vor bucura de o varietate de medii vibrante pentru a se lupta în bătălii 5v5.

Printre caracteristicile cheie ale Gigantic: Rampage Edition se numără:

Eroi noi: Roland, un om împietrit cu o acoperire de neegalat, și Kajir, o felină rapidă cu reflexe ascutite.
Hărți noi: Picaro Bay, o hartă aerisită a litoralului, și Heaven’s Ward, un cartier puternic industrializat.
Personalizare și progresie: Creează-ți propriile echipamente de eroi și alege dintr-o varietate de skinuri și arme.
Moduri de joc: Rush, pentru o experiență Gigantic simplificată și plină de acțiune, și Clash, pentru bătălii strategice și palpitante.
Crossplay: Jocul permite echipelor să se formeze și să se lupte pe mai multe platforme.
Pentru cei dornici să testeze Gigantic: Rampage Edition înainte de lansare, o beta închisă va avea loc pe Steam începând cu 22 februarie. Înscrierile sunt disponibile pe pagina Steam a Rampage Edition.

Cu aceste adăugiri captivante și îmbunătățiri substanțiale, Gigantic: Rampage Edition promite să ofere o experiență de joc impresionantă și distractivă pentru toți fanii shooter-ului cu eroi și MOBA-urilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *