Știri

Ghostwire: Tokyo, o bijuterie din 2022, este gratuit pentru abonații Amazon Prime

Dacă ați ratat Ghostwire: Tokyo anul trecut și ați avut în plan să îl încercați, acum este momentul perfect, deoarece îl puteți obține gratuit.

Există ceva mai plăcut decât jocurile la preț redus? Jocurile gratuite! Și exact asta oferă Ghostwire: Tokyo chiar acum, pentru toți cei care sunt deja abonați la Amazon Prime. Tot ce trebuie să faceți este să vizitați pagina Prime Gaming pentru acest joc dezvoltat de Tango Softworks, să vă conectați, și jocul este al vostru – cu mențiunea că veți primi o cheie pentru Epic Games Store, deci asigurați-vă că aveți un cont acolo pentru a revendica jocul. Trebuie să vă grăbiți, deoarece această ofertă este valabilă până pe 2 noiembrie.

Când Ghostwire: Tokyo a fost anunțat pentru prima dată, a stârnit un interes rapid, mai ales pentru că The Evil Within 2 (cel puțin prima jumătate) a fost un joc de groază extraordinar. A fost și mai captivant faptul că proiectul a fost asociat cu proiectantul de personaje de la Bayonetta și icona generală Ikumi Nakamura. Cu toate acestea, entuziasmul meu a scăzut puțin atunci când am aflat că este un joc de acțiune la persoana întâi, cu elemente ușoare de groază, în contrast cu atmosfera întunecată și captivantă pe care o așteptam. Dar apoi l-am jucat și știți ce? Este un joc excelent.

Desigur, nu este ceva cu totul revoluționar, dar mecanica luptei este extrem de fluentă, chiar dacă ar putea oferi o varietate mai mare. Chiar dacă povestea principală a jocului nu este neapărat punctul său forte, misiunile secundare sunt cu siguranță impresionante. Fiind centrat în jurul unor elemente precum fantomele, jocul include numeroase misiuni secundare inspirate din poveștile japoneze tradiționale despre creaturi ca tanuki, kappa, demoni și yokai. Unele dintre ele oferă momente cu adevărat emoționante și adesea se desfășoară la un ritm mai lent decât povestea principală, ceea ce le face cu atât mai intrigante.

De asemenea, este important de menționat că jocul este disponibil pe Xbox Game Pass, deci dacă sunteți abonați acolo și nu aveți abonament Prime Gaming, aveți încă o modalitate de a-l juca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *