Știri

Ghostrunner 2 sărbătorește anul nou lunar cu modul Roguelike actualizat și lansarea DLC-ului Dragon Pack pe 8 februarie

One More Level, dezvoltatorul jocului Ghostrunner 2, pregătește o actualizare specială pentru a sărbători Anul Nou Lunar. Programată pentru lansare pe 8 februarie, această actualizare aduce cu sine mai multe noutăți, inclusiv suport pentru vocile chinezești (VO chinezesc) și o extindere a modului său roguelike, numit Roguerunner.exe.

În cadrul modului roguelike, jucătorii vor experimenta noi niveluri care pun în valoare costumul cu aripi, întâlniri cu inamici mai vicioși și segmente de parkour care vor testa abilitățile jucătorilor. Aceste adiții aduc o doză suplimentară de provocare și complexitate la Ghostrunner 2, oferind o experiență îmbunătățită pentru fanii jocului.

În plus, odată cu această actualizare, dezvoltatorii lansează DLC-ul Dragon Pack. Acest pachet aduce trei skinuri noi pentru sabie, trei skinuri pentru mână și o piele nouă pentru motocicletă. Pachetul Dragon poate fi achiziționat individual la prețul de 3,99 GBP sau poate face parte din Sezon Pass sau ediția Brutal a Ghostrunner 2.

Lansat în octombrie, Ghostrunner 2 a înregistrat un succes notabil, depășind venituri de 6 milioane de dolari în noiembrie, recuperându-și bugetul de producție. Jocul este disponibil pe PC, PS5 și Xbox Series X/S, aducând o experiență captivantă de acțiune și parkour. Pentru mai multe informații, puteți consulta recenzia noastră detaliată a jocului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *