Trailere

Ghostrunner 2 este disponibil acum pe PC, PS5 și Xbox Series X/S

Ghostrunner 2, un joc de acțiune centrat pe parkour la persoana întâi, este acum disponibil pe PC, PS5 și Xbox Series X/S. Cu ocazia lansării, dezvoltatorul One More Level a dezvăluit un nou trailer de lansare care prezintă acțiunea palpitantă din joc.

Așezat la un an după evenimentele jocului Ghostrunner original, Ghostrunner 2 îi plasează pe jucători în pielea cyber ninja Jack. Așa cum s-a întâmplat în primul joc, jucătorii pot manevra o katana și se pot lupta cu hoarde de cultiști într-un stil plin de adrenalină.

Cu toate acestea, într-o schimbare semnificativă față de predecesorul său, Ghostrunner 2 introduce misiuni în afara Turnului Dharma, unde jucătorii pot participa la lupte cu vehicule, adăugând o dimensiune nouă și captivantă jocului. De asemenea, jocul vine cu abilități noi și un sistem de progresie modernizat pentru a îmbunătăți experiența jocului.

Studioul a dezvăluit, de asemenea, planuri pentru conținut post-lansare pentru Ghostrunner 2, cu primul DLC intitulat “Ice Pack” programat să fie lansat pe 7 decembrie. Acest DLC va include trei skinuri pentru sabie, trei skinuri pentru mână și o piele de gheață pentru motocicletă, aducând elemente de personalizare în universul Ghostrunner.

Fanii seriei și cei noi interesați de universul cyberpunk al jocului pot acum să se bucure de acțiunea rapidă și plină de adrenalină a lui Ghostrunner 2 pe platformele lor preferate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *