Trailere

Ghostrunner 2 – Conținutul și foaia de parcurs a season pass-ului sunt dezvăluite

Cu lansarea lui Ghostrunner 2 prevăzută să aibă loc săptămâna viitoare, dezvoltatorii pregătesc și conținut suplimentar sub forma unui Season Pass de 19,99 USD (inclus în Brutal Edition). Acest Season Pass adaugă noi elemente cosmetice și un mod de joc. Detaliile despre conținutul viitor sunt prezentate într-un nou trailer.

Primul pachet cosmetic se numește “Ice Pack” și va fi lansat pe 7 decembrie. Acesta conține trei skinuri pentru sabie, trei skinuri pentru mână și o piele mată pentru motocicletă. Următorul pachet, “Dragon Pack,” va fi disponibil în februarie 2024, urmat de “Heat Pack” în iunie 2024, și un mod numit “Endless Moto” în septembrie 2024. Un pachet aniversar este planificat pentru lansare în octombrie 2024.

Detaliile exacte despre modul “Endless Moto” urmează să fie dezvăluite, dar acesta ar putea oferi o experiență stilistică fără sfârșit pentru momentele în care pilotezi motocicleta. Modul de funcționare va fi dezvăluit la o dată ulterioară, așa că fanii trebuie să rămână la curent cu noutățile.

Lansarea lui Ghostrunner 2 este programată pentru 26 octombrie și va fi disponibil pe Xbox Series X/S, PS5 și PC. Dacă sunteți curioși să aflați mai multe despre diferențele majore dintre acest joc și predecesorul său, puteți verifica aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *