Trailere

Ghost Trick: Phantom Detective Remaster vine pe iOS și Android pe 28 martie

Capcom a anunțat că versiunea remasterizată a captivantului joc de aventură și rezolvare a misterelor, Ghost Trick: Phantom Detective, va fi lansată pe dispozitivele iOS și Android pe 28 martie. Această remasterizare aduce îmbunătățiri semnificative față de versiunea originală și promite o experiență de joc îmbunătățită pentru fanii seriei.

Versiunea originală a Ghost Trick: Phantom Detective este actualmente disponibilă pe iOS, însă va fi eliminată din App Store pe 25 martie pentru a face loc lansării remasterizate. Acest lucru marchează un pas important pentru fanii jocului, oferindu-le posibilitatea de a experimenta aventura intrigantă într-o formă îmbunătățită și adaptată pentru dispozitivele mobile moderne.

Remasterul Ghost Trick: Phantom Detective a fost inițial lansat în iunie 2023 pe platformele PC, PS4, Xbox One și Nintendo Switch. Această versiune aduce îmbunătățiri precum rezoluție și rate de cadre mai ridicate, o interfață de utilizator consolidată și o coloană sonoră rearanjată de către compozitorul Yasumasa Kitagawa.

Pentru fanii seriei și pentru cei care doresc să descopere această aventură captivantă, remasterul Ghost Trick: Phantom Detective pentru iOS și Android reprezintă o oportunitate excelentă de a se bucura de un joc de calitate în mișcare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *