Știri

Ghost of Tsushima pentru PC nu va necesita un cont PSN pentru campania single-player

În mijlocul controverselor legate de cerințele de conectare la PlayStation Network pentru jocuri precum Helldivers 2, Sucker Punch, dezvoltatorul Ghost of Tsushima, a oferit clarificări importante pentru versiunea sa de PC.

Pe Twitter, studioul a confirmat că jucătorii nu vor fi obligați să se conecteze la PlayStation Network pentru a juca campania single-player a Ghost of Tsushima pe PC. Această veste vine în contextul unei dispute aprinse legate de cerințele de conectare la PSN pentru jocurile de pe Steam.

Cu toate acestea, pentru a juca modul multiplayer Legends sau pentru a accesa noua suprapunere PlayStation pe PC, va fi necesar un cont PSN. Este de așteptat ca acest lucru să faciliteze jocul încrucișat și să permită o experiență completă pentru toți jucătorii.

În timp ce Ghost of Tsushima Director’s Cut se pregătește să fie lansat pe PC pe 16 mai, această veste ar trebui să aducă liniște celor care se îngrijorează de cerințele de conectare la PSN. Cu toate acestea, dezvoltatorul Arrowhead Game Studios și Sony încă lucrează la găsirea unor soluții pentru controversele legate de alte titluri.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *