Știri

Ghost of Tsushima exclus din aproape 200 de țări pentru portul PC, din cauza accesului limitat la PSN

Ghost of Tsushima, unul dintre cele mai așteptate porturi pentru PC din partea Sony, a fost eliminat din aproape 200 de țări și teritorii care nu au acces la PlayStation Network (PSN). Această mișcare este similară cu recenta problemă a eliminării regionale a jocului Helldivers 2, sugerând o problemă continuă pentru editorul Sony în privința porturilor PC.

Porturile anterioare pentru PC ale unor jocuri Sony, precum God of War și Horizon Zero Dawn, nu necesitau o conexiune la PSN pentru a fi jucate și erau destinate unui singur jucător. Cu toate acestea, Ghost of Tsushima pare să fie diferit, deoarece includerea modului multiplayer co-op, Legends, necesită o conexiune la PSN.

Decizia de a exclude Ghost of Tsushima din aceste țări ridică întrebări despre motivul din spatele acestei mișcări. Cu toate acestea, rămâne neclar dacă decizia a fost luată de Sony, Valve sau ambele companii. În timp ce există un interes clar pentru extinderea ecosistemului PSN către utilizatorii de PC, se pare că această mișcare poate duce la pierderi de vânzări și nemulțumirea jucătorilor.

Cu peste jumătate din vânzările Helldivers 2 din SUA realizate pe PC, iar PS5 întâmpinând dificultăți în a atinge obiectivele sale de vânzare, decizia de a exclude Ghost of Tsushima din aceste țări poate avea consecințe semnificative pentru Sony.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *