Lansări

Ghost of Tsushima Director’s Cut este acum disponibil pe PC

Sucker Punch Productions a adus aventura sa de acțiune aclamată, Ghost of Tsushima Director’s Cut, pe PC prin platformele Steam și Epic Games Store. Lansată inițial în 2021 pentru PS4 și PS5, versiunea pentru PC este gestionată de Nixxes și aduce cu sine numeroase îmbunătățiri, inclusiv suport pentru monitoare Ultrawide, Nvidia DLSS 3, AMD FSR 3 și altele. Trailerul de lansare poate fi vizualizat mai jos.

Ghost of Tsushima Director’s Cut oferă jucătorilor acces la jocul de bază, expansiunea Insula Iki și modul co-op Legends. O altă adăugare importantă este integrarea PlayStation Network și a Trofeelor pe PC. Cu toate acestea, achiziționarea jocului a fost restricționată în mai multe țări din cauza unor controverse legate de PSN cu Helldivers 2.

Pentru a juca modul Legends și pentru a activa jocul încrucișat, este necesară conectarea la un cont PlayStation Network. Cu toate acestea, jocul încrucișat este în prezent într-o fază beta, permițând jucătorilor de pe PC să invite și să se grupeze cu cei de pe PS4 și PS5, dar fără posibilitatea de a se potrivi aleatoriu. Durata acestei versiuni beta nu a fost specificată de către Sucker Punch și Nixxes, așa că fanii ar trebui să fie atenți pentru orice actualizări viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *