Știri

Ghost of Tsushima depășește God of War și devine cea mai mare lansare a unui joc single player de la Sony, pe Steam

Ghost of Tsushima, epopeea samurailor în lumea deschisă dezvoltată de Sucker Punch și publicată de Sony, a înregistrat un succes uriaș pe platforma Steam, devenind cea mai mare lansare pentru un joc single-player de la Sony pe această platformă. La scurt timp după lansarea sa, jocul a atins un vârf de 77.154 de jucători concurenți, depășind recordurile deținute anterior de God of War, care a înregistrat 73.529 de jucători concurenți de vârf, și de Spider-Man Remastered de la Marvel, cu 66.436 de jucători concurenți de vârf.

Publicul PC a cerut cu insistență un port pentru Ghost of Tsushima, iar odată cu lansarea sa recentă, jocul a atras un număr impresionant de jucători. Conform datelor furnizate de SteamDB, jocul a continuat să crească în popularitate, atingând un nou record pentru un titlu single-player publicat de Sony pe Steam.

Cu toate acestea, portul pentru PC al lui Ghost of Tsushima nu a fost lipsit de controverse. Cerințele de conectare la PSN pentru modul cooperativ Legends au dus la eliminarea jocului din aproximativ 180 de țări. Cu toate acestea, numărul mare de jucători și primirea pozitivă din partea comunității par să nu fi fost afectate de aceste probleme.

Ghost of Tsushima continuă să demonstreze că există o cerere puternică pentru titlurile Sony pe platforma PC, iar succesul său ar putea deschide calea pentru mai multe lansări similare în viitor. În prezent, jocul se află pe locul doi în rândul celor mai populare lansări ale Sony pe Steam, fiind depășit doar de Helldivers 2, care a înregistrat un vârf impresionant de 458.709 jucători concurenți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *