Trailere

Genotype: Trailerul de lansare al acestei aventuri FPS impresionantă este acum disponibil

Genotype, o aventură FPS remarcabilă din punct de vedere grafic, se pregătește să uimească lumea jocurilor independente odată cu lansarea sa completă. Rareori vezi jocuri independente atât de bine realizate ca Genotype.

Dezvoltat pentru Quest 2 și lansat în completarea sa, jocul a fost creat cu pasiune de către echipa de dezvoltare de la Bolverk Studio. Cu ajutorul lui Lasse Tassing, CTO, expert Unity și specialist în C-sharp, au fost adăugate personalizări semnificative la motorul de joc Unity pentru a exploata la maximum potențialul căștilor Quest 2. De asemenea, jocul este compatibil cu Quest 3.

Lasse Tassing a dezvăluit că au implementat soluții personalizate, precum un sistem de culling, sisteme AI multithreaded și un sistem de iluminare/umbrire complet personalizat. Aceste inovații au permis crearea unor medii detaliate, beneficiind de iluminare statică, dar și de suprafețe realiste prin intermediul unui algoritm de reconstrucție speculară personalizat.

Feedback-ul primit până acum a fost foarte promițător. Unul dintre jucătorii care a avut acces timpuriu la Genotype, sub pseudonimul Gibbysguide, a declarat: “Sunt din ce în ce mai impresionat cu cât joc mai mult. Arată uimitor.”

Trailerul de lansare este acum disponibil și oferă o privire mai aproape asupra acestei aventuri grafice impresionante. Genotype este un exemplu convingător al potențialului jocurilor independente de a rivaliza cu titluri mari din punct de vedere vizual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *