Știri

GeForce Now Ultimate: abonament de 6 luni + 3 luni gratuite PC Game Pass

Nvidia îți aduce o ofertă generoasă: acum, când te înscrii pentru abonamentul GeForce Now Ultimate de șase luni, poți primi gratuit trei luni de PC Game Pass. Pentru suma de 100 USD, ai acces la o gamă variată de jocuri pe cloud, cu performanțe ridicate datorită cardului RTX 4080. Cu posibilitatea de a reda jocuri în flux la rezoluție de până la 4K și 120 FPS, membrii pot experimenta o experiență de gaming captivantă.

Limita de durată a sesiunii de opt ore nu ar trebui să fie o problemă, având în vedere că poți începe o nouă sesiune de câte ori dorești într-o zi. Oferta pentru trei luni de PC Game Pass este valabilă doar pentru o perioadă limitată, astfel că este momentul perfect să te bucuri de jocuri precum Starfield, Halo Infinite, Deathloop și Forza Motorsport.

GeForce Now a lansat, de asemenea, o actualizare care include un nou sistem de „sincronizare”, permițând jucătorilor să își sincronizeze jocurile din biblioteca GeForce Now. Această funcționalitate se extinde și la aplicația Xbox, facilitând sincronizarea bibliotecilor PC Game Pass și Ubisoft+.

Pe lângă aceste beneficii, abonații GeForce Now primesc și conținutul Heroic Edition pentru Guild Wars II, aducându-le experiențe noi și captivante. De asemenea, au fost adăugate încă 18 jocuri acceptate pe platformă, inclusiv Spirittea, KarmaZoo, Stăpânul de temniță al lui Naheulbeuk și multe altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *