Știri

GeForce NOW adaugă 10 jocuri noi în iunie 2024

Gigantul tehnologic Nvidia a dezvăluit o serie de jocuri noi care urmează să fie lansate pentru serviciul său de streaming în cloud GeForce NOW în iunie 2024, cu titluri importante precum World of Warcraft și Lords of the Fallen (2023) în fruntea listei de completări. Deși GeForce NOW a avut începuturi modeste, catalogul său crește constant, oferind jucătorilor de pe tot globul acces la mai multe titluri pentru PC fără a fi nevoie să le ruleze pe hardware de ultimă generație. Gama de jocuri din iunie din acest an promite să fie un punct culminant pentru mulți fani ai serviciului.

De la lansarea publică a GeForce NOW în 2020, Nvidia și-a făcut o obișnuință din a anunța noi adăugări la serviciu în fiecare joi. Uneori, aceste actualizări de bibliotecă au fost destul de modeste, din cauza faptului că editorii majori precum Sony, Square Enix, Sega și Take-Two nu își oferă multe dintre titluri prin serviciu. Totuși, suportul pentru GeForce NOW s-a îmbunătățit semnificativ în ultimul timp. Chiar luna trecută, compania a dezvăluit că jocuri mari precum Honkai: Star Rail, Hellblade: Senua’s Sacrifice, Senua’s Saga: Hellblade 2, Little Kitty Big City și Indika vor veni la serviciul de streaming GeForce NOW, cu ultimele trei fiind completări din prima zi. Din fericire pentru fani, Nvidia preia impulsul acumulat luna trecută și îl continuă în iunie 2024.

În cea mai recentă postare pe blogul GFN Thursday, Nvidia a dezvăluit că 17 jocuri vor fi adăugate la catalogul în creștere de titluri GeForce NOW în iunie 2024, șapte dintre ele fiind disponibile în această săptămână. Fanii serviciului pot transmite acum titluri precum Capes, Soulmask, The Rogue Prince of Persia și Lords of the Fallen (2023), alături de World of Warcraft Classic, WoW Cataclysm Classic și noua expansiune WoW Dragonflight. Celelalte jocuri care urmează să fie lansate în serviciu la sfârșitul acestei luni includ hituri recente Capcom precum Resident Evil Village și Street Fighter 6, pe lângă incluziuni din prima zi precum Still Wakes the Deep și Chornobyl Liquidators.

Dintre jocurile menționate în această actualizare a catalogului, World of Warcraft care va veni la GeForce NOW este probabil cea mai notabilă adăugare pentru mulți abonați. Deși MMO-ul Blizzard nu este un joc deosebit de solicitant pe PC, capacitatea de a transmite titlul pe dispozitive precum tablete, televizoare inteligente și telefoane ar putea fi de mare folos unor fani ai serviciului. De asemenea, este important de menționat că World of Warcraft este cel mai recent joc Activision Blizzard lansat pe GeForce NOW, ceea ce exemplifică angajamentul Microsoft de a sprijini serviciul de jocuri în cloud.

Pe lângă plata taxei lunare standard de abonament, cei interesați să joace jocuri precum World of Warcraft prin cloud au și opțiunea de a cumpăra noile abonamente de zi GeForce NOW. De asemenea, pot testa jocurile folosind nivelul gratuit al GeForce NOW, deși acest lucru vine cu dezavantajul de a trebui să vizioneze reclame.

GameSupported Platform(s)Release Date on GeForce NOW
The Rogue Prince of PersiaSteamMay 27
CapesSteamMay 29
Lords of the Fallen (2023)Steam, Xbox (available on PC Game Pass)May 30
World of Warcraft: DragonflightBattle.netMay 30
World of Warcraft: ClassicBattle.netMay 30
World of Warcraft: Cataclysm ClassicBattle.netMay 30
SoulmaskSteamMay 31
Autopsy SimulatorSteamJune 6
Chornobyl LiquidatorsSteamJune 6
SunnySideSteamJune 14
Still Wakes The DeepSteam, Xbox (available on PC Game Pass)June 18
Disney SpeedstormSteam, Xbox (available on PC Game Pass)June
Farm Together 2SteamJune
Resident Evil VillageSteamJune
Star Traders: FrontiersSteamJune
Street Fighter 6SteamJune
Torque Drift 2Epic Games StoreJune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *