Zvonuri

Gears 6 ar putea fi anunțat în iunie, conform actorului JD Fenix

Fanii seriei Gears of War sunt în alertă, deoarece actorul Liam McIntyre, cunoscut pentru rolul său ca JD Fenix ​​în jocurile Gears of War, a sugerat că un anunț legat de următorul joc ar putea fi pe cale să fie făcut în această vară.

În urma lansării Gears 5, care a avut loc acum cinci ani, interesul fanilor pentru următoarea ediție principală a crescut constant. Semnele indică faptul că momentul mult așteptat al dezvăluirii ar putea fi foarte aproape.

McIntyre a stârnit speculațiile cu un tweet recent, sugerând că Gears 6 ar putea fi anunțat în lunile următoare. Întrebat de un fan dacă un eveniment specific din Gears 5 va avea consecințe canonice în următorul joc, McIntyre a fost evaziv, afirmând că Coaliția și Microsoft “ne vor spune pe toți în iunie”.

Această sugestie coincide cu rapoartele anterioare care indică faptul că anunțul oficial al Gears 6 ar putea fi făcut la Xbox Games Showcase, programat să aibă loc pe 9 iunie. Deși nu avem încă o confirmare oficială, fanii sunt în așteptare, iar întrebările cu privire la viitorul seriei rămân deschise.

Există și speculații cu privire la direcția pe care o va lua seria, având în vedere experimentul predecesorului său cu zone semi-deschise și tendința de a introduce medii mai deschise. Cu toate acestea, până când vom avea informații oficiale, totul rămâne la stadiul de speculație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *