Știri

Gearbox Publishing își schimbă numele în Arc Games

Gearbox Publishing anunță că își va schimba numele în Arc Games în urma confirmării achiziției companiei-mamă de către Take-Two Interactive.

Arc Games, cunoscut anterior sub numele de Gearbox Publishing, a decis să se rebrandeze după separarea de Gearbox Entertainment, marcând astfel un nou început în industrie.

Deși denumirea sa a fost schimbată, echipa de la Arc Games rămâne intactă și dedicată publicării de noi titluri, cu un nou proiect interesant dezvăluit la prezentarea Triple-I Initiative.

Chiar dacă nu mai este asociată cu franciza Borderlands, Arc Games a avut succes în publicarea unor IP-uri precum Remnant 2 și Gigantic: Rampage Edition.

Anunțul rebranding-ului vine după confirmarea vânzării Gearbox Entertainment către Take-Two Interactive, generând speculații și îngrijorări în rândul fanilor cu privire la viitorul diviziei de publicare a jocurilor.

Arc Games își încurajează fanii să se alăture prezentării Triple-I Initiative, unde va fi dezvăluit un trailer pentru următorul său proiect, Hyper Light Breaker de la Heart Machine.

Chiar dacă se desprinde de Gearbox Entertainment, Arc Games rămâne ferm angajată să ofere jucătorilor experiențe de calitate și să își continue activitatea în industrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *