Trailere

Gameplay-ul Still Wakes the Deep dezvăluie noi informații din ceață

Dezvoltatorul apreciat de critici, The Chinese Room, și editorul Secret Mode au lansat primul videoclip de joc pentru horrorul narativ “Still Wakes the Deep”, care a debutat în Xbox Partner Preview de astăzi.

Acesta oferă o privire fără suflare asupra cadrului unic al jocului, platforma petrolieră Beira D, situată în largul coastei Scoției.

Videoclipul jocului este împărțit în două părți, prezentând evenimentele după un incident catastrofal care a zguduit platforma de foraj. Protagonistul, Caz McLeary, este prins sub exteriorul prăbușit al Beira D și caută cu disperare o cale către siguranță. Telespectatorii sunt apoi duși în măruntaiele claustrofobe ale platformei petroliere, unde Caz trebuie să negocieze spații de târât și pasaje curajoase inundate pentru a evita detectarea unei groază de necunoscut care a aterizat la bord.

Jocul “Still Wakes the Deep” este inspirat de titluri precum Kes, Annihilation și Rosemary’s Baby, iar dezvoltatorii dezvăluie mai multe detalii într-un interviu disponibil pe Xbox Wire.

“Still Wakes the Deep” este programat să fie lansat în 2024 pe PC, Xbox Series X|S și PlayStation®5. Jocul va fi disponibil și cu Xbox Game Pass și PC Game Pass.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *