Știri

Gameplay-ul pentru jocul anulat Call of Duty Future Warfare de la Neversoft, vede lumina zilei

Gameplay-ul unui joc Call of Duty care nu a văzut niciodată lumina zilei, intitulat Call of Duty: Future Warfare, a apărut recent online. Acest joc, dezvoltat de Neversoft, se concentra pe o setare futuristă, cu lupte în gravitate zero și o campanie desfășurată pe o bază lunară.

Imaginile scurse dezvăluie un joc care ar fi inclus o campanie lunară, oferind jucătorilor o experiență futuristă de luptă. În plus, versiuni remasterizate ale unor hărți clasice Call of Duty, precum Afghan și Terminal, ar fi fost incluse în joc. Cu toate acestea, Call of Duty: Future Warfare nu a fost niciodată lansat, iar jucătorii nu au avut ocazia să experimenteze această incursiune anulată în viitor.

Dezvăluirile au generat interes și discuții în comunitatea de jucători, oferindu-le o privire asupra ceea ce ar fi putut fi primul joc futurist al francizei Call of Duty. Cu toate acestea, setările futuriste au fost deja abordate în alte titluri, cum ar fi Call of Duty: Infinite Warfare, care a primit reacții mixte din partea fanilor.

Chiar dacă Call of Duty: Future Warfare nu a văzut lumina zilei, dezvoltatorii au continuat să exploreze și să aducă îmbunătățiri la jocurile existente din franciză, inclusiv remake-uri ale unor titluri mai vechi. Comunitatea de fani rămâne curioasă cu privire la viitoarele proiecte ale seriei Call of Duty și la modul în care aceasta va continua să evolueze în viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *