Trailere

Gameplay-ul EA Sports WRC prezintă raliuri, condiții meteorologice și multe altele

Codemasters și EA au dezvăluit recent un videoclip de 10 minute ce prezintă imagini captivante din viitorul lor simulator de curse de raliu, EA Sports WRC. Această prezentare oferă un moment în profunzime în lumea raliurilor, dezvăluind mai multe detalii despre ceea ce jucătorii pot aștepta de la acest titlu așteptat.

În videoclip, sunt prezentate trei raliuri diferite: Raliul Estoniei, Raliul Japoniei și Raliul Suediei. Fiecare dintre aceste evenimente este caracterizat de condiții meteorologice unice, sezoane și momente ale zilei. De la ninsoare și ploi puternice în Raliul Estoniei la apusuri romantice și curse în timpul nopții în Raliul Suediei, precum și peisaje de iarnă și veri senine în Raliul Japoniei, jucătorii vor avea parte de o varietate extraordinară de experiențe.

Videoclipul prezintă, de asemenea, diferite unghiuri ale camerei, oferind o perspectivă detaliată asupra experienței de conducere. Jucătorii vor putea alege între vizualizarea din cockpit, camera de urmărire și multe altele, pentru a personaliza cât mai bine experiența lor.

EA Sports WRC este programat să fie lansat pe 3 noiembrie pentru PS5, Xbox Series X/S și PC, și se anunță a fi o experiență captivantă pentru pasionații de curse și de raliuri.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *