Știri

Game Pass primește un anunț surpriză despre NBA 2K24

Microsoft a anunțat că NBA 2K24 va veni la Game Pass la sfârșitul acestei luni. Sim-ul profesionist de baschet va veni la serviciul de abonament pe 11 martie.

NBA 2K24 va fi disponibil prin Game Pass atât pentru consolă, cât și pentru cloud. Aceasta este cea mai nouă intrare din populara serie de baschet 2K și vine la Game Pass la aproximativ șase luni după ce a fost lansată pentru prima dată în septembrie 2023.

Jocul s-a vândut în peste 7 milioane de copii, dar această cifră a fost sub așteptările companiei-mamă Take-Two. Nu se știe dacă asta are vreo legătură cu venirea la Game Pass. În orice caz, Take-Two s-ar putea gândi că deschiderea jocului pentru abonații Game Pass poate fi o modalitate de a ajuta jocul să ajungă la mai mulți oameni și să genereze mai multe venituri din microtranzacțiile sale extinse. Revizuirea NBA 2K24 a GameSpot a remarcat că utilizarea microtranzacțiilor de către joc împinge jocul la „noi minime” în ceea ce privește economia sa în joc.

Take-Two a spus că nu crede în servicii precum Game Pass pentru noile lansări, dar ar lua în considerare să aducă jocurile sale de catalog în serviciu, titlu cu titlu, iar NBA 2K24 este doar cel mai recent exemplu. Cel mai mare succes al lui Take-Two, GTA V, a fost adăugat și eliminat din Game Pass de mai multe ori de-a lungul anilor.

Martie este o lună destul de încărcată pentru Game Pass. Dincolo de NBA 2K24, biblioteca adaugă SpongeBob Squarepants: Battle for Bikini Bottom Rehydrated pe 12 martie, Control’s Ultimate Edition pe 13 martie, No More Heroes 3 pe 14 martie și MLB The Show 24 pe 19 martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *