Lansări

FunPlus lansează „Sea of Conquest: Pirate War” după 100 de milioane de descărcări În timpul lansării soft

FunPlus, lider în industria jocurilor independente, a anunțat lansarea globală a celui mai recent joc al său, „Sea of Conquest: Pirate War”, un joc de strategie free-to-play dezvoltat de creatorii unor titluri de succes precum State of Survival și Frost & Flame: King of Avalon. Lansarea oficială vine după ce jocul a strâns impresionanta cifră de 100 de milioane de înregistrări în timpul perioadei de lansare soft.

După o lansare soft de succes în anumite piețe în 2023, jocul este acum disponibil pe majoritatea piețelor pentru platformele Android și iOS. Utilizând tehnologia Unreal Engine 5 și Dolby Surround Sound, acest titlu promite o experiență vizuală și auditivă de neegalat, redefinind astfel jocul mobil.

„Sea of Conquest: Pirate War este proiectat să revoluționeze jocurile de strategie mobilă”, a declarat Chris Petrovic, Chief Business Officer la FunPlus. „Suntem încântați să oferim jucătorilor din întreaga lume un joc în care libertatea, strategia și aventura converg.”

Jocul oferă o experiență de explorare de neegalat, permițând jucătorilor să personalizeze navele și cabinele, cu atribute unice ce îmbunătățesc călătoria de cucerire. Cu un focus pe războiul multiplayer, Sea of Conquest: Pirate War aduce bătălii epice cu sute de jucători. Harta avansată a jocului garantează o experiență fără compromis între detaliile complexe ale luptelor și performanță.

Jucătorii se vor aventura într-o poveste captivantă din Paradisul Piraților, în inima Mărilor Diavolului. Jocul este plin de magie, comori și oportunități nesfârșite, aducând o simulare captivantă a vieții de pirați.

Sea of Conquest: Pirate War este acum disponibil pe Google Play și AppStore în SUA, iar planurile pentru lansări în regiuni precum Hong Kong, Macao și Taiwan sunt deja în desfășurare. De asemenea, o versiune oficială pentru PC va fi disponibilă la sfârșitul acestei luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *