Trailere

FunPlus anunță „Sea of Conquest”, jocul de strategie pentru mobil cu pirați

FunPlus, una dintre cele mai mari companii independente de jocuri din lume, a anunțat că cel mai recent joc al său, „Sea of Conquest” este acum disponibil în lansare soft pe dispozitivele Google Play și vor fi disponibile în toată lumea pentru iOS în curând. Acest joc de strategie extrem de așteptat de la creatorii „State of Survival” și „Guns of Glory” îi duce pe jucători într-o călătorie palpitantă pentru a domina oceanul și a deveni căpitanul suprem de pirați printr-o experiență de simulare de nivel superior, alimentată de Dolby.

În „Sea of ​​Conquest”, jucătorii se vor îmbarca într-o aventură din Paradisul Piraților, în inima mărilor Diavolului. Plin de magie, comori și oportunități nesfârșite, jocul oferă o poveste captivantă, cu scriitori de jocuri AAA implicați în procesul de dezvoltare și un gameplay de top care va invita jucătorii să se scufunde într-o simulare captivantă a piraților. În calitate de Marele Căpitan, jucătorii vor porni spre ape neexplorate, își vor construi cabinele, își vor recruta flota, își vor personaliza nava emblematică, se vor confrunta cu inamicii și vor căuta comori nesfârșite.

„Suntem încântați să dezvăluim „Sea of ​​Conquest”, oferind jucătorilor o experiență de pirat perfectă și captivantă”, a declarat Chris Petrovic, Chief Business Officer la FunPlus. „Pe măsură ce ne angajăm în această călătorie captivantă, recunoaștem că lumea extinsă a jocului deschide ușa unei multitudini de interpretări și adaptări. Viziunea noastră se extinde dincolo de orizont, în timp ce ne străduim să transformăm Sea of ​​Conquest într-un IP versatil, asezonat cu funcții AAA și gata să capteze inimile jucătorilor de pe diverse platforme și canale.”

“Sea of ​​Conquest” se mândrește cu o gamă de caracteristici palpitante care îi vor ține pe jucători captivați în această lume vastă, unde ei vor porni într-o călătorie de explorare, vor cucerind numeroase porturi, se vor confrunta cu provocări neprevăzute și vor descoperi priveliști uluitoare. Pe măsură ce jucătorii progresează, își pot crea cabinele de pirați, personalizându-și nava emblematică după bunul lor plac, modernizarea și modernizarea cabinelor și selectând figuri unice. Recrutarea este esențială pe măsură ce jucătorii își adună flota formidabilă, mergând în misiuni aventuroase și lansându-se în vânătoare de comori. Pirații legendari pot fi deblocați pentru a spori puterea armadei lor, formând alianțe cu colegii navigatori și pornind în căutări pentru bogății prețioase.

Încercările cu eroi așteaptă îndrăzneala, permițând jucătorilor să-și înalțe eroii, selectând cu meticulozitate cele mai eficiente combinații și conducând echipele către victorii glorioase. Angajându-se în bătălii navale, jucătorii trebuie să navigheze în apele periculoase, supraviețuind întâmpinărilor cu pirați rivali, forțe maritime formidabile și monștri marini feroce. Căutarea lor pentru dominație se extinde la cucerirea portului, a turnurilor de santinelă și a trecerilor strategice. Viața piratului este una de jaf și comerț viclean. Jucătorii își pot acumula bogăția căutând cufere cu comori, extragând resurse de la monștrii marini învinși sau de la jucători rivali și jefuind prada de luptă.

Dar atenție, în acest tărâm fără lege, există un sistem Pirates Wanted. Jucătorii pot raporta pirații nelegiuiți pentru comportamentul lor indisciplinat sau abuzurile lor, având un cuvânt de spus în stabilirea ordinii în apele perfide ale Mării Diavolului.

„Sea of ​​Conquest” este alimentat de cele mai recente inovații Dolby în tehnologia de divertisment, oferind jucătorilor o experiență de joc captivantă.

„Sea of ​​Conquest” este deja disponibil în Soft Launch pentru anumite țări și va fi disponibil la nivel global în această toamnă. Jucătorii pot descărca jocul pe Google Play. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul oficial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *