Știri

Funnylocks va prezenta „Unstoppable: Breakout” asemănător unui Soulslike modern la PlayX4 B2B 2024, vizând piața nord-americană

Funnylocks, sub conducerea CEO-ului Chae Hee-sang, a anunțat participarea la evenimentul „2024 PlayX4 B2B”, care va avea loc la Sala KINTEX 1 din Ilsan, în perioada 23-26 mai. Compania va dezvălui „Unstoppable: Breakout”, un joc de tip Soulslike modern, proiectat pentru a atrage o gamă largă de jucători, inclusiv cei care consideră genul dificil.

„Unstoppable: Breakout” este conceput pentru a reduce barierele tipice ale genului Soulslike, menținând în același timp caracteristicile care îl fac atrăgător. Utilizatorii vor putea progresa și învăța în timpul jocului, într-o manieră mai accesibilă. Dezvoltat cu ajutorul tehnologiei Unreal Engine 5, jocul oferă o experiență captivantă, cu un decor inspirat din New York și o poveste influențată de filmele și dramele americane.

Funnylocks a participat la numeroase expoziții internaționale, precum Taipei Game Show, G-STAR și Korea Brand & Entertainment Expo (KBEE). Compania a semnat un contract de publicare cu Innova, un important editor rus, și acum își îndreaptă atenția spre piața nord-americană. Jocul este localizat în engleză, inclusiv interfețele și vocile, pentru a atrage jucătorii din această regiune.

„Planificăm să participăm la expoziția PlayX4 pentru a comunica direct cu utilizatorii, a explica jocul și a primi feedback pentru actualizări viitoare. De asemenea, ne dorim să promovăm ‘Unstoppable: Breakout’ și să ne întâlnim cu editorii globali,” a explicat un oficial al companiei.

„Unstoppable: Breakout” este în curs de portare pentru console, iar Funnylocks intenționează să-l lanseze pe mai multe platforme. Compania va continua să participe la expoziții de jocuri, atât interne cât și internaționale, pentru a-și promova titlul și a explora oportunități de publicare.

Evenimentul „2024 PlayX4 B2B”, găzduit de Gyeonggi Content Agency și KINTEX, va avea tema „More Than Just the Joy of Gaming” și va include expoziții și experiențe de jocuri noi de la companii coreene și internaționale de jocuri. Vizitatorii vor avea ocazia să participe la piața jocurilor retro, competiții de esports și evenimente cosplay.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *