Știri

Funcom dezvăluie un nou trailer pentru Dune: Awakening

Funcom a lansat un nou trailer și o serie de prezentare numită Dune: Awakening Direct, oferind o privire detaliată asupra MMO-ului Open World Survival Dune: Awakening, în care jucătorii se confruntă cu lupta pentru supraviețuire pe planeta periculoasă Arrakis.

În cadrul seriei de prezentare, intitulată “Creating Worlds: From Book to Film to Game”, Funcom a dezvăluit imagini spectaculoase din joc și a oferit interviuri cu Greig Fraser, cinematograful laureat al Academiei pentru Dune Part 1 și 2, și Joel Bylos, directorul de creație al Funcom, pentru a evidenția legătura dintre joc și filmele recente Dune.

Trailerul “Survive Arrakis” aduce în prim-plan elemente precum viermii de nisip colosali și ornitopterele, subliniind amploarea și libertatea oferite de Dune: Awakening. Jucătorii vor putea construi baze în stilul dorit, explora deșerturile periculoase și învăța tehnici și abilități mortale de la Marile Școli ale Imperiului.

Dune: Awakening combină elementele de supraviețuire și interactivitatea socială a unui joc multiplayer mare și persistent, punând accentul pe libertatea de alegere și pe momentele emergente generate de interacțiunea cu alți jucători. Joel Bylos a descris jocul ca fiind un punct culminant al moștenirii Funcom, aducând jucătorii în viitorul experiențelor multiplayer.

Acesta este doar începutul seriei Dune: Awakening Direct, iar mai multe prezentări sunt de așteptat în viitor, oferind detalii suplimentare despre gameplay și interviuri cu dezvoltatorii. Dune: Awakening va fi disponibil pe PC, PlayStation 5 și Xbox Series X|S, iar jucătorii pot să se înscrie acum pentru versiunea beta pe www.dunawakening.com .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *