Știri

Frostpunk își sărbătorește a șasea aniversare cu peste 5 milioane de exemplare vândute

Frostpunk, creația studiourilor 11 bit Studios, marchează a șasea aniversare cu o veste impresionantă: a vândut peste cinci milioane de exemplare pe toate platformele de la lansare. Lansat inițial în 2018 pentru PC, jocul și-a extins ulterior prezența pe PS4 și Xbox One în 2019, și pe MacOS în 2021.

Dezvoltatorul a împărtășit câteva cifre interesante, inclusiv faptul că aproximativ trei procente dintre jucători au petrecut peste 100 de ore în universul său, iar durata medie de joc este de 24 de ore. În plus, doar 0,6% dintre toți jucătorii de pe Steam au obținut realizarea “Endless Slave Driver”, disponibilă doar în modul fără sfârșit, unde toate așezările devin neîncrezătoare în conducerea ta.

Cu privire la coloana sonoră, “The City Must Survive” se dovedește a fi cea mai populară piesă, cu peste 6,4 milioane de redări pe Spotify și peste 1,3 milioane pe YouTube.

În privința viitorului, Frostpunk 2 este programat să fie lansat pe 25 iulie pentru PC, în timp ce versiunile pentru Xbox Series X/S și PS5 vor fi disponibile mai târziu. Recent, 11 bit Studios a finalizat o versiune beta pentru posesorii ediției Deluxe, oferindu-le acces la o versiune limitată a modului Utopia Builder.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *