Trailere

Frostpunk 2 va fi lansat pentru PC pe 25 iulie și pe PC Game Pass din prima zi

Frostpunk 2, continuarea mult așteptată a jocului de supraviețuire și construcție a orașului, va fi lansat pe PC pe 25 iulie. Această dată de lansare a fost confirmată de dezvoltatorul 11 bit Studios în cadrul recentului Xbox Partner Preview. De asemenea, a fost anunțat că jocul va fi disponibil în ziua lansării pe PC Game Pass.

Anunțul este în concordanță cu planurile anterioare ale studioului, care au indicat o lansare în prima jumătate a anului 2024 pentru Frostpunk 2. Astfel, fanii vor putea să-și înceapă aventura în universul înghețat al Frostpunk în vara anului 2024.

Frostpunk 2 promite să aducă îmbunătățiri vizuale și noi provocări, păstrând esența jocului original, dar oferind și o experiență proaspătă pentru jucători. Trailerul recent lansat prezintă mediile înghețate familiare și eforturile de construcție și supraviețuire pe care jucătorii le vor întâlni în timpul jocului.

Deși data de lansare pentru versiunile PS5 și Xbox Series X/S nu a fost încă confirmată, dezvoltatorii au promis că aceste versiuni vor fi, de asemenea, disponibile. Cu toate acestea, fanii consolelor vor trebui să aștepte mai multe detalii în acest sens.

În plus, în cadrul prezentării Xbox Partner Preview, 11 bit Studios a prezentat și un trailer extins pentru viitorul joc The Alters, adăugând și mai multă anticipație în comunitatea jucătorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *