Recenzii

Frostpunk 2 a fost confirmat pentru Xbox Series X/S și PS5

Studiourile 11 biți au dezvăluit primul trailer pentru Frostpunk 2, continuarea mult așteptată a constructorului de orașe post-apocaliptic din 2018. Jocul, deja confirmat pentru lansare pe PC în prima jumătate a anului 2024, va sosi ulterior și pe Xbox Series X/S și PS5. O veste excelentă pentru abonații PC Game Pass, deoarece Frostpunk 2 va fi disponibil în aceeași perioadă pe această platformă, urmând să ajungă ulterior și pe Game Pass.

Trailerul prezintă perspectiva Steward-ului orașului, confruntat cu cereri constante din partea diferitelor facțiuni. Jucătorii vor trebui să adopte măsuri cruciale și să gestioneze voturile pentru legi, cu consecințe majore în universul post-apocaliptic. Cu detalii și amploare uimitoare ale orașului, Frostpunk 2 promite o experiență captivantă și complexă.

Așteptăm cu nerăbdare să aflăm mai multe detalii despre cerințele de sistem și o dată exactă de lansare în lunile următoare. Entuziasmul pentru continuarea acestui joc de succes crește pe măsură ce se apropie momentul lansării oficiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *