Știri

Frontier Developments anunță un nou titlu Jurassic World pentru anul fiscal 2026

Frontier Developments a dezvăluit planurile de a lansa un nou titlu Jurassic World, în cadrul unei noi licențe cu Universal Products and Experiences. Acesta va fi al treilea joc al studioului din franciză, după Jurassic World Evolution 1 și 2, ambele titluri de management care se concentrează pe construirea și gestionarea parcurilor de dinozauri.

Programat să fie lansat în anul fiscal 2026, care se întinde între 1 iunie 2025 și 31 mai 2026, detaliile despre platforme și dacă acesta este Jurassic World Evolution 3 nu au fost încă confirmate. Cu toate acestea, CEO-ul Frontier Developments, Jonny Watts, a subliniat entuziasmul echipei pentru extinderea relației lor cu Universal Products and Experiences și pentru continuarea colaborării cu această franciză populară.

Watts a declarat: „Suntem încântați să dezvăluim că dezvoltăm un al treilea joc Jurassic World pentru a extinde relația noastră de colaborare cu Universal Products and Experiences pentru cel mai bine vândut joc al francizei noastre. Franciza noastră de jocuri Jurassic World Evolution a arătat o mare experiență creativă și tehnică în jocurile CMS și puterea strategiei noastre de selectare, dezvoltare, lansare și cultivare în acest gen.”

Jurassic World Evolution 1 și 2 au fost un mare succes pentru Frontier Developments, ocupând pozițiile de top în veniturile generate în primii doi ani în întregul portofoliu al companiei. Primul joc, lansat în iunie 2018, a devenit cel mai vândut titlu al Frontier Developments.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *