Știri

Front Mission 2: Remake vine pe PC, PlayStation și Xbox pe 30 aprilie

Dezvoltatorul Storm Trident și editorul Forever Entertainment au făcut anunțul mult așteptat că remake-ul RPG-ului tactic, Front Mission 2, va fi lansat pe PC, PS5, PS4, Xbox Series X/S și Xbox One pe 30 aprilie. Jocul va fi disponibil la prețul de 34,99 USD și deja există un demo disponibil pentru versiunea de PC prin intermediul platformei Steam.

Remake-ul Front Mission 2 a fost lansat inițial pe Nintendo Switch în octombrie 2023 și promite îmbunătățiri semnificative față de versiunea originală. Cu elemente vizuale îmbunătățite și o experiență de joc actualizată, acest remake aduce în prim-plan povestea și gameplay-ul captivant care a captivat jucătorii de RPG-uri tactice de mai bine de două decenii.

Povestea se învârte în jurul a trei personaje principale: Ash, Lisa și Thomas, fiecare având propriile sale povești și motive pentru a se implica în conflictele prezentate în jocul original.

Printre îmbunătățirile aduse de Front Mission 2: Remake se numără muzică și efecte actualizate, timpi de încărcare mai rapizi pentru a profita de hardware-ul modern și suport pentru mai multe limbi în dialoguri și meniuri. De asemenea, jocul a primit actualizări ulterioare de la lansare, inclusiv una în noiembrie, care a adus remedieri la scenele din joc și a reechilibrat dificultatea pentru o experiență mai echilibrată și plăcută.

Fanii seriei și iubitorii de RPG-uri tactice pot fi entuziasmați de această lansare iminentă, iar demo-ul disponibil deja pe Steam oferă ocazia perfectă pentru a experimenta puțin din atmosfera și gameplay-ul captivant pe care Front Mission 2: Remake îl promite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *