Lansări

Front Mission 2: Remake este acum disponibil pe PS4, PS5, PC, Xbox One și Xbox Series X/S

Forever Entertainment aduce acum clasicul RPG tactic din 1997, Front Mission 2: Remake, pe multiple platforme, inclusiv PS4, PS5, PC, Xbox One și Xbox Series X/S. După lansarea sa inițială pe Nintendo Switch anul trecut, acesta este primul moment în care publicul din întreaga lume poate experimenta această remasterizare a jocului.

Plasat în Alordesh cu 12 ani mai târziu, Front Mission 2: Remake urmărește povestea a trei personaje principale: caporalul Ash Faruk de la Muddy Otters, căpitanul Thomas Norland de la Dull Stags și Lisa Stanley, un ofițer de informații OCU. În mijlocul unei noi lovituri de stat, poveștile lor se împletesc într-o încercare de a naviga prin criza care se desfășoară.

Remake-ul aduce îmbunătățiri semnificative în grafică și muzică, oferind, de asemenea, scene de luptă îmbunătățite. Un demo gratuit este disponibil pentru PC prin Steam, iar o actualizare recentă (Ver. 1.0.4) a adus ajustări la dificultate, îmbunătățiri ale interfeței utilizatorului, localizare și multe altele.

Pentru fanii genului și ai seriei, aceasta este o oportunitate de a redescoperi sau de a experimenta pentru prima dată această aventură captivantă. Puteți verifica recenzia jocului pentru mai multe detalii și puteți descărca demo-ul gratuit pentru a vă face o idee despre ceea ce vă așteaptă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *