Știri

Frogwares obține drepturile exclusive de publicare pentru The Sinking City după o lungă bătălie juridică

După o îndelungată bătălie juridică cu fostul editor Nacon, dezvoltatorul Frogwares a obținut acum drepturile exclusiv de publicare pentru titlul său de detectivi horror, The Sinking City, pe toate platformele. Această schimbare marchează o victorie semnificativă pentru Frogwares, iar jocul primește, de asemenea, o nouă actualizare odată cu acest eveniment.

Într-o declarație recentă, studioul a informat că salvările anterioare nu vor fi compatibile cu noua versiune a jocului din motive tehnice. Cu toate acestea, versiunea Steam a jocului oferă jucătorilor posibilitatea de a accesa o variantă mai veche a The Sinking City. Această opțiune va fi disponibilă doar până pe 28 februarie.

Anunțul vine în urma unui conflict îndelungat între Frogwares și Nacon, fostul editor al versiunii pentru PC. În timpul procesului, jocul a fost retras de pe anumite platforme în 2020. Cu toate acestea, Nacon a reintrodus jocul în 2021, iar Frogwares a avertizat jucătorii să nu-l achiziționeze, referindu-se la această variantă ca fiind piratat.

The Sinking City este disponibil pe PC, PS4, PS5, Xbox One și Xbox Series X/S. Pentru detalii suplimentare despre joc, lansat inițial în 2020, puteți consulta recenzia noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *