Trailere

Fresh Seedling Spotted: Strange Horticulture se lansează luna aceasta pe PlayStation

Jocul de puzzle ocult cu plante, Strange Horticulture, își face intrarea triumfală pe consolele PlayStation pe 23 februarie, oferindu-le jucătorilor o experiență misterioasă și plină de farmec. Dezvoltat de Bad Viking și publicat de Iceberg Interactive, acest titlu aclamat de critici este nominalizat la IGF și MCV Develop.

Lansat inițial pe PC în ianuarie 2022, Strange Horticulture a captivat criticii și jucătorii cu aventura sa întunecată despre colectarea și catalogarea plantelor puternice. Jucătorii vor putea să exploreze orașul pitoresc Undermere, să mângâie pisica Hellebore, să interacționeze cu un coven sau să se alăture unui cult. Cu o colecție în continuă creștere de plante puternice, ei vor dezvălui misterele întunecate ale orașului.

Apreciat pentru atmosfera sa liniștită și încântătoare, Strange Horticulture a obținut un scor covârșitor de recenzii pozitive pe Steam și un rating METACRITIC de 83. Jocul a primit, de asemenea, elogii de la Nintendo Life, Polygon, RockPaperShotgun și GameSpew.

Jucătorii de pe platforma PlayStation sunt invitați să se alăture comunității Strange Horticulture și să exploreze misterele oculte ale Undermere începând cu 23 februarie, la un preț sugerat de 15,99 USD/15 USD.

Strange Horticulture oferă o experiență captivantă, cu explorarea ținuturilor dincolo de magazin, descoperirea plantelor noi și utilizarea acestora pentru a influența povestea. Cu o enciclopedie de încredere și indicii contextuale, jucătorii vor naviga prin peisajele întunecate și vor dezvălui puteri dincolo de imaginația lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *