Știri

FPS-ul nostalgic Hellbreach: Vegas avansează în faza a doua

Hellbreach: Vegas, un FPS nostalgic care a captivat atât comunitatea, cât și mass-media, intră acum în Faza 2 a dezvoltării sale. După o perioadă în Early-Access, jocul dezvoltat de Ashley Ellis a primit numeroase actualizări și îmbunătățiri în Faza 1, iar acum se pregătește pentru următorul pas.

Faza 2 aduce o serie de schimbări și îmbunătățiri, inclusiv o nouă hartă numită “Vegas Chapel”, care promite să ofere o experiență proaspătă și captivantă pentru jucători. Cu această actualizare, jocul continuă să aducă noi elemente și să îmbunătățească experiența de joc pentru fanii săi.

Hellbreach: Vegas este un FPS wave-based care îi provoacă pe jucători să supraviețuiască în fața hoardelor de demoni care invadează Vegas. Fie că aleg să joace solo sau în echipă, jucătorii trebuie să-și folosească abilitățile de supraviețuire și să își îmbunătățească arsenalul pentru a face față provocărilor din ce în ce mai mari.

În timp ce jocul continuă să evolueze și să se îmbunătățească, dezvoltatorul Ashley Ellis și Iceberg Interactive rămân dedicați în a-și aduce jocul la nivelul dorit de comunitatea lor de jucători. Cu sprijinul comunității și o echipă devotată în spate, Hellbreach: Vegas promite să ofere o experiență plină de acțiune și adrenalină pentru fanii genului FPS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *