Trailere

Forza Motorsport se pregătește pentru lansare

Pasionații de curse se pot pregăti pentru un nou capitol în lumea simulatoarelor de curse, deoarece Forza Motorsport este gata să facă debutul pe 10 octombrie pentru Xbox Series X/S și PC. Cu toate acestea, cei care dețin ediția Premium a jocului pot începe să se bucure de experiență chiar astăzi. Pentru a marca acest eveniment, Turn 10 Studios a lansat un trailer nou și incitant pentru a oferi un aperitiv al a ceea ce urmează.

Forza Motorsport aduce în fața jucătorilor o gamă impresionantă de opțiuni, cu peste 500 de mașini disponibile și 20 de locații de curse. Cinci dintre aceste locații sunt complet noi în seria Forza. De asemenea, jucătorii se pot bucura de un nou mod Carieră, Cupa Constructorilor, care le permite să construiască și să upgradeze mașini pe parcursul unui sezon de curse. Odată cu acumularea de experiență și puncte auto, poți echipa mașina cu piese mai bune pentru a obține un avantaj competitiv. Mecanici noi, precum poziția de start Risc vs. Recompensă, aduc provocări mai mari cu recompense pe măsură.

Lansarea oficială a lui Forza Motorsport este programată pentru 10 octombrie, iar fanii vor găsi o serie de recenzii și trucuri disponibile online pentru a-și îmbunătăți abilitățile în joc. De asemenea, Turn 10 Studios promite să adauge mai mult conținut după lansare, inclusiv noi tururi recomandate și piste, precum Yas Marina în noiembrie și Nürburgring Nordschleife în primăvara anului 2024.

Dacă sunteți un fan al cursei, cu siguranță acesta este un titlu pe care să-l urmăriți și să-l încercați în curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *