Știri

Forza Motorsport se extinde cu Daytona International Speedway în următoarea actualizare

Forza Motorsport pregătește o nouă experiență de curse cu lansarea următoarei actualizări programată pentru 16 ianuarie. Cel mai recent trailer oferă privitorilor o incursiune în noutățile ce urmează să fie adăugate în lumea automobilistică virtuală.

Cea mai așteptată adiție este Daytona International Speedway, care își va face intrarea în joc cu două configurații distincte: circuitul Tri-oval de 2,5 mile și circuitul mașini sport de 3,59 mile. Această pistă iconică va aduce un suflu nou și provocări palpitante pentru pasionații de curse.

Modul Carieră va fi îmbogățit cu un nou turneu recomandat sub denumirea „Italian Challenger”. Acesta va oferi jucătorilor ocazia de a explora evoluția mașinilor italiene în industria auto, aducând un element incontestabil și distinctiv în povestea jocului.

Alături de acestea, actualizarea va introduce noi mașini Spotlight, actualizări Car Pass, evenimente și recompense Open Tour, evenimente multiplayer recomandate, evenimente Rivals și multe altele. Detaliile despre remedierile aduse vor fi dezvăluite în curând de către echipa Turn 10 Studios.

Cu lansarea pe Xbox Series X/S și PC, Forza Motorsport continuă să ofere experiențe captivante pentru entuziaștii de curse, iar această actualizare promite să aducă un nou nivel de distracție și provocare. Stay tuned pentru mai multe informații despre Forza Motorsport Update 4!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *