Trailere

Forza Motorsport anunță pista Nordschleife în februarie odată cu actualizarea 5

Turn 10 Studios a dezvăluit că pista legendară Nordschleife va fi adăugată în jocul Forza Motorsport în februarie, odată cu lansarea Actualizării 5. Traseul de 20,83 de kilometri este așteptat să aducă noi provocări și experiențe pentru comunitatea Forza.

Actualizarea 5 nu se limitează doar la adăugarea Nordschleife, ci aduce și numeroase remedieri și îmbunătățiri. Printre acestea se numără posibilitatea de a ignora antrenamentul în meniul înainte de cursă din modul Carieră, soluționarea problemelor de răspuns ale jocului în diferite situații și optimizări pentru a îmbunătăți experiența generală a jocului.

Pentru modul Carieră, jucătorii vor putea sări peste antrenament din meniul înainte de cursă și să salveze progresul după terminarea antrenamentului, oferindu-le flexibilitate și control asupra modului în care abordează și progresează în joc.

Această actualizare va aduce, de asemenea, îmbunătățiri semnificative pentru evenimentele multiplayer și Challenge the Grid, asigurând o experiență mai fluidă și echilibrată. Pentru mai multe detalii, puteți consulta notele complete ale patch-urilor.

Forza Motorsport este disponibil pentru platformele Xbox Series X/S și PC, iar această actualizare vine să întregească experiența de conducere oferită de acest titlu impresionant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *