Știri

Forza Horizon 4 va fi eliminat din magazine și Game Pass în decembrie

Fanii curselor open-world, luați-vă la revedere de la Forza Horizon 4, deoarece jocul va fi eliminat din magazinele digitale și din abonamentul Game Pass începând cu 15 decembrie 2024. Această mișcare vine la doar șase ani de la lansarea jocului în 2018.

Motivele eliminării:
Eliminarea jocului este probabil din cauza expirării licențelor, o problemă cu care s-a confruntat și franciza Forza în trecut. Microsoft a eliminat anterior alte titluri Forza din magazinele digitale la câțiva ani după lansare.

Ce se va întâmpla:
Începând de astăzi, 28 iunie 2024, DLC-urile pentru Forza Horizon 4 vor fi eliminate din magazinele digitale.
Jocul va primi reduceri semnificative pe toate platformele până la eliminarea sa din 15 decembrie.
Seria 77 a jocului, ultima actualizare majoră, va fi lansată pe 25 iulie și va include o nouă listă de redare a festivalului care va fi disponibilă până pe 22 august.
Jucătorii care dețin deja Forza Horizon 4 vor putea să îl joace online și offline chiar și după eliminarea sa din magazinele digitale și din Game Pass.
Copiile fizice ale jocului achiziționate după eliminarea sa vor funcționa și ele normal.

Ce înseamnă pentru jucători:
Jucătorii care nu dețin deja Forza Horizon 4 nu vor mai putea achiziționa jocul digital după 15 decembrie.
Jucătorii care sunt abonați la Game Pass și doresc să joace jocul după eliminarea sa vor trebui să îl achiziționeze înainte de 15 decembrie.
Jucătorii care dețin jocul vor putea să îl joace și să se bucure de toate caracteristicile sale online și offline chiar și după eliminarea sa din magazinele digitale și din Game Pass.
Concluzie:

Eliminarea Forza Horizon 4 din magazinele digitale și din Game Pass este o veste tristă pentru fanii jocului. Cu toate acestea, cei care dețin deja jocul vor putea să îl joace și să se bucure de el în continuare chiar și după eliminarea sa. Jucătorii care nu dețin încă jocul ar trebui să ia în considerare achiziționarea acestuia înainte de 15 decembrie dacă doresc să îl joace.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *