Știri

Fortnite va colabora cu Fallout după succesul serialului TV

A fost un an mare pentru renașterea francizei Fallout, care le-a reamintit jucătorilor că este încă un titan al industriei printr-un nou serial TV pe Prime Video, precum și actualizări și reînvieri ale bazelor de jucători ale fiecărui joc din franciza veche de 30 de ani. Acum, universul Fallout se va extinde dincolo de granițele sale post-apocaliptice într-o nouă colaborare cu popularul joc Fortnite.

Recent, o imagine a unui set de armuri de putere din Fallout, cu logo-ul Fortnite Battle Royale suprapus în colțul din dreapta sus, a fost postată pe contul oficial de social media Fortnite pe X (fostul Twitter). Postarea a fost însoțită de două emoji-uri sugestive: o față cu un ochi și un deget mare în sus, o referință clară la mascota francizei Fallout, Vault Boy.

Colaborarea Fallout cu Fortnite este programată să aibă loc în viitorul apropiat, cu conținutul său central planificat pentru capitolul cinci, sezonul trei al Fortnite. Anticipăm introducerea unor elemente emblematice din Fallout, cum ar fi o piele de salopetă de seif, un set de armură de putere și, posibil, o bucată de bling din spate asemănătoare cu un jetpack model Brotherhood of Steel.

Având în vedere multitudinea de piese unice de armură și alte obiecte iconice din seria Fallout, această colaborare promite să fie plină de apariții imediat recunoscute și emblematice pentru jucătorii Fortnite. Această mișcare strategică vine pentru a menține hype-ul recent acumulat de Fallout, în contextul succesului său continuu și al creșterii popularității.

Capitolul cinci, sezonul trei din Fortnite va începe pe 24 mai. Promoția Fallout va fi, cel mai probabil, disponibilă în acest sezon. Cu doar o săptămână înainte de debutul noului sezon, rămâne de văzut dacă conținutul Fallout va fi disponibil imediat sau va fi introdus ulterior în sezon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *