Zvonuri

Fortnite tachinează colaborările cu Devil May Cry și Avatar

O proaspătă scurgere din lumea Fortnite dezvăluie planuri pentru colaborări viitoare, inclusiv una cu Devil May Cry și Avatar. Se pare că Battle Royale se pregătește să primească noi personaje și articole cosmetice, iar fanii ar putea să se bucure de prezența lui Dante și Jake Sully în joc.

Se pare că Sezonul 1 al Capitolului 5 al Fortnite aduce noi parteneriate, după ce a introdus deja colaborarea cu Family Guy și recompense pentru Solid Snake. Scurgerea menționată sugerează că Fortnite se îndreaptă către o serie de noi colaborări, printre care se numără și Dragon Ball și Doctor Who.

Un personaj misterios, care pare a fi inspirat de Dante din Devil May Cry, apare pe o armă într-un ecran de încărcare. În plus, o colaborare cu Avatar ar putea aduce un skin Jake Sully în joc. Fanii au răspuns cu entuziasm la posibilitatea obținerii unor skin-uri precum Vergil și Nero, în cazul unei colaborări cu Devil May Cry.

Dacă aceste scurgeri se adeveresc, ar marca prima colaborare dintre Fortnite și Devil May Cry, aducând noi elemente cosmetice precum arme și emoții. Fortnite continuă să surprindă jucătorii cu colaborări inedite și experiențe de joc inovatoare, extinzând astfel diversitatea conținutului disponibil în Battle Royale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *