Zvonuri

Fortnite și LEGO dezvăluie mai multe detalii despre crossover-ul care se apropie

Zvonurile despre o colaborare între Fortnite și LEGO au prins viață, iar detalii incitante încep să se scurgă online. Aceste informații sugerează că nu doar vor avea loc evenimente în joc, ci și că seturile LEGO reale ar putea ajunge pe rafturile magazinelor în curând.

Colaborarea dintre Fortnite și LEGO este înțeleaptă, având în vedere accentul lor comun pe construcție și atracția lor pentru o gamă variată de grupuri de vârstă. Un eveniment masiv LEGO în cadrul jocului este pe cale să se întâmple, cu un eveniment special în joc programat să debuteze în noiembrie, marcând începutul actualizării LEGO.

Mai multe detalii despre această colaborare încântătoare încep să se dezvăluie online, dezvăluind momentul în care s-ar putea întâmpla și ce seturi de construcție ar putea fi implicate. LEGO și jocurile au o relație lungă și fructuoasă, cu numeroase titluri inspirate de celebrele jucării daneze lansate de-a lungul anilor.

În plus, seturi LEGO oficiale bazate pe francize de jocuri video populare, cum ar fi LEGO Super Mario și LEGO Animal Crossing, au cucerit inimile fanilor. De la Big N la Sonic the Hedgehog și Horizon Forbidden West, multe universuri de joc au fost reprezentate sub formă de construcție din plastic.

Fortnite pare să fie următorul în linie pentru această colaborare, datorită personajelor sale pline de culoare, concentrării asupra construcției și popularității sale în rândul unei game variate de vârste.

Zvonurile despre acest crossover Fortnite x LEGO au apărut la începutul acestui an, sugerând că colaborarea ar putea începe încă din Capitolul 4, Sezonul 5 al Fortnite. Președintele Epic Games, Adam Sussman, a tachinat acest proiect în timpul unei prezentări în iunie, indicând utilizarea elementelor Metaverse pentru a aduce creații LEGO din lumea reală în joc, folosind Unreal Engine 5.

Shiina, un leaker notabil din comunitatea Fortnite, a dezvăluit recent detalii interesante despre acest proiect. Conform informațiilor furnizate de colegii leakers, seturile LEGO Fortnite reale sunt programate să apară în magazine începând cu anul 2024. Cu toate acestea, nu se așteaptă ca Sezonul 5 Fortnite să includă elemente LEGO.

În schimb, potrivit rapoartelor anterioare ale lui Shiina, o viitoare actualizare Fortnite va fi parte a sezonului 4 în curs, aducând cu sine un eveniment LEGO masiv de dimensiuni comparabile cu un sezon complet nou. Alți informatori sugerează că acest crossover Fortnite x LEGO va fi anunțat printr-un eveniment special în joc la sfârșitul lunii noiembrie, urmat de lansarea actualizării LEGO în luna următoare.

Fortnite a găzduit numeroase colaborări majore cu proprietăți cunoscute de-a lungul anilor, cea mai recentă fiind apariția lui Ahsoka Tano din universul Star Wars ca skin de personaj pentru a sărbători seria sa Disney+. Cu toate acestea, acest eveniment presupus Fortnite x LEGO va fi diferit, aducând în joc nu doar conținut, ci și seturi LEGO din lumea reală.

Detaliile oficiale sunt puține la acest moment, astfel că fanii vor trebui să rămână cu ochii pe viitor pentru mai multe informații despre această colaborare ambițioasă între Fortnite și LEGO.

Fortnite este disponibil pe o varietate de platforme, inclusiv mobil, PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One și Xbox Series X/S.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *