Trailere

Fortnite OG – actualizarea Capitolului 4 pentru Sezonului 5 a fost dezvăluită

Fortnite OG, cu mult așteptatul său Capitol 1, a revenit în forță. După ani de așteptare și dorințe exprimate de către comunitatea jucătorilor, Epic Games a dat curs solicitărilor, aducând înapoi harta și atmosfera nostalgice. Această revenire a fost primită cu entuziasm de către fanii jocului, care au visat la un astfel de moment de ceva timp.

Noul sezon, intitulat Fortnite OG, vine cu o serie de modificări semnificative. Primul lucru notabil este durata mai scurtă a sezonului, de doar o lună. Aceasta se reflectă și în numărul de nivele din trecerea de luptă, oficial numită OG Pass, care oferă acum 50 de niveluri de recompense, spre deosebire de cele peste 100 din sezoanele anterioare.

De asemenea, sezonul OG aduce o cadență mai frecventă de actualizări. În loc să adauge doar câteva articole noi în fiecare săptămână sau două, Epic Games a planificat modificări săptămânale pentru insula Battle Royale și pentru prada disponibilă în joc. Aceste schimbări vor reflecta epoci diferite ale Capitolului 1, de la Sezonul 5 la X (10). Unele dintre aceste articole vor rămâne pe parcursul mai multor actualizări, în timp ce altele vor fi înlocuite săptămânal.

În ceea ce privește magazinul Fortnite OG, acesta va reintroduce produse cosmetice mai vechi și rare, precum skin-uri și planoare, dar și articole reimaginate care combină personaje din trecut cu elemente noi. Aceste produse din magazin sunt considerate rare, motiv pentru care jucătorii vor dori să-l verifice în mod regulat pentru a obține câteva dintre cele mai deosebite obiecte cosmetice.

În plus, sezonul Fortnite OG vine cu modificări semnificative în ceea ce privește armele și prada. Fiecare săptămână va aduce o nouă actualizare rapidă care va schimba drastic lista de arme și obiecte disponibile, reflectând astfel diversele epoci ale Capitolului 1, de la Sezoanele 5 până la X (10).

Harta jocului se schimbă și ea rapid. De la lansarea sezonului, insula amintește de Capitolul 1 din Sezonul 5, dar se va transforma în harta Sezonului 6 în săptămânile următoare, cu mai multe modificări de așteptat. Această schimbare aduce sentimentul nostalgic pentru cei care au jucat în timpul Capitolului 1 și creează o experiență nouă și interesantă pentru noii jucători.

OG Pass este numele noului permis de luptă pentru acest sezon. Cu un număr mai mic de nivele și skin-uri în comparație cu sezoanele anterioare, această schimbare poate părea neobișnuită pentru jucătorii noi, dar veterani ai Fortnite vor găsi familiare cele patru skin-uri incluse.

În concluzie, Fortnite OG aduce o serie de schimbări semnificative în joc, de la durata mai scurtă a sezonului și actualizările săptămânale, până la schimbările hărții și revenirea unor obiecte cosmetice rare. Fanii jocului vor avea o mulțime de motive să exploreze și să se bucure de acest sezon scurt, dar plin de acțiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *