Știri

Fortnite dezvăluie oficial planurile pentru evenimentul Star Wars din 2024

Fortnite și Star Wars se pregătesc să se încrucișeze din nou în 2024, cu o gamă largă de conținut pentru toate modurile de joc ale Fortnite.

Evenimentul va include noi misiuni și produse cosmetice, fiind planificat să coincidă cu sărbătoarea de 4 mai a anului. Aceasta marchează un nou episod în colaborarea dintre cele două francize, care a început în 2019 pentru a promova Star Wars: The Rise of Skywalker.

În următorii ani, Fortnite și Star Wars s-au reunit de mai multe ori, inclusiv pentru a celebra Ziua Războiului Stelelor pe 4 mai. Au fost adăugate skin-uri de personaje din filmele Star Wars, iar unele colaborări au promovat emisiuni Disney+ precum The Mandalorian și The Book of Boba Fett.

Pentru evenimentul din 2024, Fortnite va adăuga o nouă insulă plină cu nave Rebellion și Empire, unde jucătorii vor putea lupta cu forțele imperiale, apăra un sat rebel cu sabii laser și explora puncte de interes. Vor fi disponibile și recompense precum construcții și decoruri din setul Mos Eisley.

În modulul tradițional Battle Royale, jucătorii se vor putea uni cu Chewbacca pentru a lupta împotriva Imperiului și vor putea ridica arma sa Bowcaster din cuferele imperiale. Vor fi, de asemenea, disponibile noi misiuni, inclusiv o luptă împotriva lui Darth Vader.

Fanii vor putea să cânte melodii clasice de la Mos Eisley Cantina în cadrul Festivalului Fortnite și să completeze noi misiuni pentru a debloca recompense precum chitara Seven String Hallikset.

În plus, vor fi adăugate noi articole tematice Star Wars în magazinul de articole, inclusiv ținutele Dagobah Luke, Lando Calrissian și AWR Trooper, precum și mașina Beskar Car Body pentru jocul Rocket League.

Toate acestea vor fi disponibile pentru jucătorii Fortnite începând cu 3 mai și până pe 14 mai, ca parte a colaborării lor cu Star Wars din 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *