Știri

Fortnite dezvăluie cosmeticele Coachella

Fortnite se aliază din nou cu Coachella pentru a aduce jucătorilor noi insule creative și cosmetice inspirate de festival, împreună cu emoții care includ piese muzicale familiare.

Evenimentele Coachella din Fortnite devin din ce în ce mai mari, atrăgând atenția jucătorilor către noi colaborări și articole captivante.

Popularitatea concertelor și festivalurilor din joc demonstrează că jucătorii sunt încântați să experimenteze spectacole live în lumea virtuală Fortnite.

Epic Games răspunde solicitărilor jucătorilor prin adăugarea continuă de conținut nou și colaborări, menținând un entuziasm constant în comunitatea Fortnite.

Evenimentul Coachella din Fortnite va avea loc între 11 aprilie și 18 aprilie, oferind jucătorilor oportunitatea de a obține articole cosmetice speciale și emoții în timpul acestui interval.

Epic Games se asociază din nou cu Coachella pentru a aduce în joc o serie de articole noi, printre care se numără skin-ul Inferno Skeleton Balvin, bling-ul Zappy-Go-Backy, și melodia Mi Gente. De asemenea, skin-urile Horizon și Cosma vor fi disponibile în Magazinul de articole, împreună cu alte elemente.

În plus față de articolele cosmetice, jucătorii vor putea achiziționa și două emote noi, inspirate de Doja Cat și Sabrina Carpenter, precum și opt piese noi de jam disponibile în Magazinul de articole pe durata evenimentului.

Această colaborare extinsă include și conținut muzical adăugat în joc, oferind jucătorilor experiențe noi și captivante în lumea virtuală Fortnite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *