Știri

Fortnite devine nostalgic în timp ce tachinează revenirea la capitolul 1

Fortnite se pare că va atinge un pic de nostalgie luna viitoare, deoarece tachinările recente sugerează o întoarcere la prima hartă prezentată de joc.

La începutul acestei săptămâni, contul oficial de Twitter Fortnite a distribuit un teaser pentru o dezvăluire viitoare, arătând o imagine a autobuzului de luptă clasic, cu legendă „Sprint (sau Mantle, alegerea ta) înapoi la capitolul 1… ne vedem curând 11.3. 2023”, alături de hashtag-ul „FortniteOG”. Destul de interesant, vicepreședintele și cofondatorul Epic, Mark Rein, a scris pe Twitter înainte de această tachinare că „cuvântul său pentru următorul sezon Fortnite este: derulează înapoi!” Deci se pare că Fortnite va întoarce lucrurile puțin înapoi la o versiune a jocului pe care nu am mai văzut-o de ceva vreme.

Zvonuri recente au sugerat că jocul merge atât de departe încât să readucă harta și din primul capitol al jocului. În timp ce postările oficiale din conturile de socializare ale jocului nu spun prea multe, așa cum a observat GameSpot, unele influențe au primit pachete care conțin indicii puternice că harta originală revine. Pachetul include o serie de ace tematice după sezoanele cinci-zecea ale capitolului 1, precum și unul nou pe care scrie „Fortnite OG”.

Pe lângă asta, conținea un disc de vinil care redă vechea temă a holului, iar harta sezonului 5 este gravată în partea inferioară – toate acestea fac să pară că harta originală va reveni.

De remarcat este, de asemenea, faptul că tweet-ul care tachinează Fortnite OG, oricare ar fi acesta, menționează sprinting și mantling, mecanici care nu au fost în joc până la capitolele 2 și 3, așa că nu va trebui să vă faceți griji pentru joc. fiind prea nostalgic.

Recent, în colaborare cu Remedy Entertainment, Epic Games a lansat și un mini remake al originalului Alan Wake folosind instrumentele UEFN ale Fortnite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *