Zvonuri

Fortnite: detalii despre evenimentul crossover cu Avatar și viitoarele schimbări ale abonamentului Crew

Scurgerile recente despre Fortnite dezvăluie detalii interesante despre evenimentul crossover cu Avatar: The Last Airbender, precum și potențialele modificări ale abonamentului Fortnite Crew.

Evenimentul crossover cu Avatar urmează să fie lansat în Fortnite la mijlocul până la sfârșitul lunii aprilie, promițând jucătorilor patru noi “Puteri” mitice și cel puțin încă 2-3 skin-uri în afară de Aang și Korra, conform informațiilor dezvăluite.

Unul dintre aspectele remarcabile ale evenimentului este introducerea a patru noi “Puteri” mitice, cu capacități variate, cum ar fi un super salt și o roată. Aceste Mitice vor putea fi obținute prin cufere speciale, iar unii fani speculează că ar putea fi legate de cele patru elemente ale îndoirei din Avatar: apă, pământ, aer și foc.

De asemenea, scurgerile indică faptul că primul set de căutări pentru skinul Korra din Fortnite va fi disponibil pe 2 aprilie, cu câteva săptămâni înaintea lansării mini-pass-ului evenimentului Avatar. Similar cu evenimentele anterioare, jucătorii vor trebui să aibă permisul de luptă deblocat pentru a accesa skinul Korra și misiunile sale.

În ceea ce privește abonamentul lunar Fortnite Crew, se pare că Epic Games ia în considerare diverse îmbunătățiri, cum ar fi accesul anticipat la articolele din magazin, un multiplicator XP și misiuni exclusive cu recompense.

Astfel, fanii Fortnite sunt așteptați cu entuziasm să participe la evenimentul crossover cu Avatar și să profite de noile beneficii ale abonamentului Crew în viitorul apropiat.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *