Știri

Fortnite crește prețul pachetelor V-Bucks

Epic Games anunță că prețul V-Bucks de la Fortnite va crește luna viitoare, afectând treisprezece regiuni, inclusiv SUA și Uniunea Europeană.

Fortnite crește prețurile monedei sale din joc, V-Bucks, în mai multe țări, inclusiv Statele Unite, invocând fluctuațiile valutare și inflația ca motive pentru schimbare. Această creștere va afecta pachetele V-Bucks variind de la 1000 V-Bucks la 13.500 V-Bucks, cu o creștere generală de aproximativ 12,5%.

Creșterea prețurilor V-Bucks face parte dintr-o tendință mai mare în industria jocurilor, în care prețurile pentru produsele cosmetice din jocuri, abonamentele și chiar prețurile jocurilor noi cresc. Fortnite continuă să ofere conținut interesant și colaborări unice, dar jucătorii vor trebui să plătească puțin mai mult pentru a-și personaliza avatarurile.

Aceste schimbări ale prețurilor V-Bucks intră în vigoare pe 27 octombrie, iar jucătorii vor vedea o creștere a costurilor pentru moneda din joc.

În ciuda creșterii prețurilor, Fortnite rămâne popular și oferă o gamă variată de conținut pentru jucători. Acesta este disponibil pe multiple platforme, inclusiv PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One, Xbox Series X/S și dispozitive mobile.

1 Comment

Comments are closed.