Știri

Fortnite confirmă evenimentul Fortnitemares 2023 adăugând Alan Wake, Michael Myers și mai multe piese

Epic Games confirmă Fortnitemares 2023 pentru Fortnite, inclusiv recompensele și produsele cosmetice disponibile, cum ar fi Alan Wake, Michael Myers și multe altele.

Epic Games anunță revenirea evenimentului de Halloween Fortnitemares pentru Fortnite, oferind noi recompense, moduri de joc și skinuri de personaje iconice. Pumpkin Launcher și Witch Broom își revin și ele, alăturându-se unor noi arme precum Wood Stake Launcher și Thorne’s Vampiric Blade. Fortnitemares 2023 aduce skin-uri populare precum Alan Wake, Michael Myers și Jack Skellington, precum și ținute noi și care revin, arme și misiuni cu recompense exclusive.

Epic Games dezvăluie revenirea evenimentului Fortnitemares inspirat de Halloween pentru Fortnite, confirmând și noi recompense și skin-uri pentru unele personaje iconice. Fortnite continuă să fie un Battle Royale extrem de popular datorită în mare parte stilului său de livrare a conținutului de servicii live. Jucătorii nu numai că primesc actualizări consistente, precum și conținut sezonier, dar Epic Games a reușit să prezinte crossover-uri cu un număr surprinzător de francize și IP-uri de la jocuri video, la filme, emisiuni TV și personaje de benzi desenate de la Marvel și DC.

Modelul de serviciu live asigură, de asemenea, adăugarea de conținut nou inspirat de sărbători, octombrie aducând evenimentul Fortnitemares inspirat de Halloween în fiecare an. În anii trecuți, Fortnitemares exploatează sezonul înfricoșător introducând noi arme, skinuri, precum și noi moduri de joc care văd jucătorii lucrând împreună pentru a învinge Cube Monsters în Horde Rush. Fiecare versiune de Fortnitemares are și câteva surprize, iar ediția de anul acesta pare să urmeze exemplul.

Alături de un scurt trailer, o postare completă pe site-ul oficial Fortnite a detaliat întregul eveniment Fortnitemares 2023. Similar cu anul trecut, care i-a adăugat pe Rick și Morty, evenimentul din 2023 aduce din nou cu el câteva piese de nume mari, inclusiv Alan Wake, iconița horror Michael Myers și Jack Skellington din Nightmare Before Christmas. Alături de emote, bling-uri din spate și planoare legate de fiecare dintre skin-uri, Epic a confirmat că Magazinul va prezenta și ținute noi și care revin din trecutul Fortnitemares, cum ar fi Seth, Bogstick, Phantom Meowscles și Festival Phaedra.

Pe lângă skin-uri, Fortnitemares aduce înapoi, de asemenea, Pumpkin Launcher, Witch Broom și Sanguine Sweets (Candy Corn, Pepper Mints, Hop Drops și Jelly Beans) din seif pentru a merge alături de noi adăugări precum Thorne’s Vampiric Blade și Pușcă cu țeapă de lemn. Jucătorii pot participa, de asemenea, la misiuni pentru Horde Rush și Fortnitemares, fiecare set oferind propriile recompense pentru finalizarea a 5, 15 și 25 de misiuni, de la Back Blings, Icons, Emotes, Wraps și multe altele.

Evenimentul de sărbători vine într-un moment interesant pentru joc, deoarece luna trecută Epic Games a anunțat o ușoară creștere a prețului monedei premium Fortnite, cunoscută sub numele de V-bucks. Ajustarea este planificată pentru 27 octombrie, chiar în mijlocul Fortnitemares, astfel încât fanii care sunt interesați de unele dintre noile oferte sezoniere vor dori probabil să profite de prețurile actuale înainte ca costul de achiziție a monedei premium să crească.

Fortnite este disponibil acum pentru PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One, Xbox Series X/S și dispozitive mobile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *