Zvonuri

Fortnite colaborează cu Pirații din Caraibe pentru Sezonul 3 din Capitolul 5

Epic Games se pregătește să aducă Pirații din Caraibe în Fortnite într-un nou crossover major, conform unei scurgeri recente. Această colaborare ar urma să se desfășoare în Sezonul 3 din Capitolul 5, continuând tradiția Epic Games de a aduce IP-uri majore în universul Fortnite. Colaborările anterioare cu Star Wars, Marvel și LEGO demonstrează abilitatea jocului de a integra universuri diverse în experiența sa de joc.

Scurgerea de informații, preluată de la HYPEX, un informator de încredere în comunitatea Fortnite, sugerează că Pirații din Caraibe vor fi următorul mare crossover din Fortnite. Acest lucru se aliniază cu o serie de alte colaborări potențiale, inclusiv Metallica, Doctor Doom, Karol G și Snoop Dogg, menționate într-o foaie de parcurs scursă anterior.

În plus, se speculează că va fi introdusă o actualizare pentru LEGO Fortnite odată cu debutul Sezonului 3. Imaginile scurse sugerează prezența unui personaj LEGO numit Klombo, deschizând astfel posibilitatea pentru o extindere a colaborării LEGO Fortnite.

Aceste informații sugerează o serie de evenimente interesante pentru jucătorii Fortnite, în timp ce Epic Games continuă să îmbine universuri și să ofere experiențe noi și captivante în cadrul jocului lor popular de battle royale.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *