Știri

Fortnite adaugă stilul LEGO pentru skinul Spider-Man Zero

Epic Games continuă să îmbogățească universul Fortnite prin adăugarea unui nou stil LEGO pentru unul dintre cele mai iubite skin-uri de colaborare – Spider-Man Zero. Această adiție permite jucătorilor să își personalizeze avatarul în modul LEGO al jocului, oferind o experiență îmbunătățită și mai distractivă.

Majoritatea caracteristicilor cheie ale Fortnite sunt accesibile complet gratuit, inclusiv articolele cosmetice. Epic Games a stabilit parteneriate cu mărci precum Star Wars și Marvel, aducând în joc seturi extinse de cosmetice care au devenit extrem de populare în comunitate.

Spider-Man Zero, prezentat inițial într-un eveniment Marvel, a fost acum adus în lumea LEGO a Fortnite. Modul LEGO, lansat în decembrie, permite jucătorilor să exploreze și să se angajeze în bătălii într-o lume complet LEGO, aducând un nivel nou de creativitate și distracție.

Chiar dacă mulți jucători se bucură de posibilitatea de a personaliza aspectul personajelor lor fără a cheltui bani, Epic Games a creat mii de articole cosmetice pentru cei care doresc opțiuni mai variate. Colaborările cu mărci cunoscute aduc deseori cosmetice inovatoare în joc, extinzând astfel experiența de joc.

Spider-Man Zero este acum disponibil într-o variantă LEGO pentru cei care îl dețin deja, aducându-le jucătorilor bucurie suplimentară în explorarea modului LEGO. Această inițiativă subliniază angajamentul continuu al Epic Games de a oferi conținut captivant și diversificat comunității Fortnite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *