Știri

Forgotten Skies anunță lansarea pe Steam în 2024

Chrysalis Interactive a dezvăluit că cel mai recent joc al lor, “Forgotten Skies”, va fi lansat prin Steam în trimestrul al treilea al anului 2024. Această veste entuziasmantă a fost distribuită de dezvoltator pe paginile lor de socializare.

“Forgotten Skies” se prezintă ca un captivant amestec de platforme și RPG, transportând jucătorii într-o călătorie plină de aventură pentru a descoperi obiecte de colecție și pentru a completa diverse misiuni și sarcini distractive pe insule zburătoare diferite. Jocul oferă o perspectivă la persoana a treia asupra unui personaj amuzant și introduce NPC-uri distractive, precum și creaturi mistice care adaugă elemente de luptă și puzzle-uri la povestea variată a jocului.

Inițial, informațiile indică implementarea tehnologiei Dolby Atmos pentru o experiență de sunet captivantă, împreună cu funcționalitățile NVIDIA DLSS pentru îmbunătățirea performanței și scalarea imaginii pe plăcile grafice din seria RTX.

Încă de la primul anunț al lansării planificate a “Forgotten Skies”, jocul a primit o reacție extrem de pozitivă pe diverse platforme de socializare.

Cu toate acestea, data exactă de lansare a “Forgotten Skies” pe Steam încă nu a fost comunicată, iar informațiile cu privire la o posibilă lansare pe consolele Microsoft și Sony rămân necunoscute pentru moment. Jucătorii așteaptă cu nerăbdare să descopere mai multe detalii despre această aventură promițătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *