Știri

Forever Skies va fi lansat pentru PS5 și PC, pe Steam

Far From Home, studioul din spatele jocului de supraviețuire SF în acces anticipat, Forever Skies, a anunțat că jocul se va lansa simultan pe Steam și ca exclusivitate pentru consola PS5 în 2024. Dezvoltatorii au lucrat îndeaproape cu Sony pentru a aduce această experiență pe consola de nouă generație, cu suport financiar și sprijin în dezvoltare din partea gigantului tehnologic.

Cu toate că versiunea pentru PS5 va fi disponibilă în aceeași zi cu lansarea completă pe PC, echipa a asigurat că versiunea pentru PC nu va fi afectată de această decizie. Lansarea simultană vine ca rezultat al unei colaborări îndelungate între dezvoltatori și Sony, pentru a oferi cea mai bună experiență posibilă jucătorilor de pe ambele platforme.

În Forever Skies, jucătorii vor explora o planetă Pământ devastată de o catastrofă ecologică globală, încercând să supraviețuiască într-un mediu ostil, plin de pericole și mister. Cu ajutorul științei și tehnologiei, vor trebui să construiască mașini, să analizeze artefacte și să exploreze ruinele unei civilizații dispărute pentru a-și crește șansele de supraviețuire.

Jocul a primit deja numeroase îmbunătățiri și adăugiri de conținut în timpul perioadei de acces anticipat, iar următoarea actualizare majoră este programată pentru martie/aprilie 2024, adăugând un nou capitol al poveștii și alte caracteristici noi.

Cu mii de recenzii pozitive și o reducere de 20% pe Steam până pe 22 februarie, Forever Skies atrage atenția jucătorilor dornici să exploreze acest univers captivant și plin de mister.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *